Kezdő oldal

 Kedves Válaszadó!

Az ELTE BTK magyar nyelv és irodalom MA képzésének hallgatója vagyok. Kutatási területem a magyar nemzeti identitás és a nyelvhasználat rétegződésének kapcsolata. Az alábbi egy kérdéssel szeretném kiegészíteni korábbi részletes kérdőívem. Most is csak a magyar anyanyelvűek segítségét kérem.

Ha nem bánod, a továbbiakban tegeződnék Veled. :) Kérlek, segítsd munkámat azzal, hogy megosztod velem válaszaid a feltett kérdésekre. Az anonim kérdőív kitöltése önismeret szempontjából is hasznos és igazán nem hosszú. Megválaszolása mindössze 3 perc, de lehetőséged van a válaszokat átgondolni, módosítani. Az idő nem képezi tárgyát a feldolgozásnak. Amennyiben érdekelnek az eredmények, és felveszed velem a kapcsolatot a lenti címen, szívesen elküldöm a kérdőív-statisztikákat a kérdőív lezárása és kiértékelése után.

Véleményed nagyon fontos számomra, az egyéni meggyőződések érdekelnek, így ennél az egy kérdésnél sincs rossz válasz.

Amennyiben szeretnéd kitölteni az első kérdőívet, itt találod:

http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/d4215414...

Várom az izgalmas meglátásokat! :)

Segítséged előre is köszönöm! Kellemes időtöltést kívánok Neked!

Köszönettel:

Szabó Katalin

katalin.szabo1988@gmail.com

Kérlek, add meg a megye vagy a tájegység nevét, ahonnan származol! (Ez nem feltétlen azonos azzal, ahol most élsz, viszont mindenképp az a terület, ahol a leghosszabb ideig éltél 15 éves korodig!)

Hány évig éltél itt?

Kérlek, add meg a megye vagy a tájegység nevét, ahol jelenleg életvitelszerűen tartózkodsz!

Kérlek, add meg az életkorod!

Kérlek, add meg a nemed!Kérlek, add meg legmagasabb iskolai végzettséged! (Ha a végzettség megszerzése folyamatban van, akkor már bejelölheted.)