Kezdő oldal

Kedves Kitöltő!

Az alábbi kutatás az óvodáskorú gyermekek viselkedéses és érzelmi jellemzőinek, valamint a szülői nevelési szokások és a család egyes jellemzőinek összefüggéseit vizsgálja. A kérdőív kitöltésével Ön hozzájárul kutatási témám feldolgozásához, az ELTE PPK - Pedagógiai Szakpszichológus képzésén készítendő diplomamunkám megírásához.

Az alábbi kérdések néhány általános adat mellett, elsősorban a család működésére; a szülők gyermeknevelési szokásaira, valamint az óvodáskorú gyermekek viselkedésének jellemzőire kérdeznek rá. Kérem, figyelmesen olvassa el a kérdéseket, és őszintén válaszoljon azokra. Ne gondolkodjon túl sokat egy-egy kérdésen, ha bizonytalan, az első gondolatát jelölje be. Nincsenek jó vagy rossz válaszok, az Ön véleményére vagyunk kíváncsiak.

A kérdőív kitöltése kb. 25 percet vesz igénybe. Kitöltés közben lehetősége van a kitöltés megszakítására és későbbi folytatására.

A vizsgálat keretében gyűjtött információkat szigorúan bizalmasan kezelem, a kérdőívek kitöltése anonim, így a későbbiekben nem lesz beazonosítható a kitöltő személye.

Köszönöm, hogy válaszaival segíti a kutatás megvalósítását!
Láng Adrienn

A kérdőívet kitöltő személy

Az Ön életkora

Az Ön állandó lakhelye

Mi az Ön legmagasabb iskolai végzettsége?

Hány gyermeket nevel(nek) a családban?

Ki(k) neveli(k) a gyermek(ek)et?