Kezdő oldal

Kedves Válaszoló! 

Az alábbi kérdőív kitöltésével Ön a pécsi Janus Pannonius Múzeum Néprajzi Osztályának vallási szokásokkal és zarándoklatokkal kapcsolatos felmérését és adattárának bővítését segíti. 

A kérdőív kérdéseire anonim módon válaszolhat, nem kell megadnia nevét vagy elérhetőségét, csak abban az esetben, ha kapcsolatba szeretne lépni velünk a kérdőív kapcsán. 

Kérjük, hogy az általános adatok megadása után az első kérdéscsoportra általánosságban, a második kérdéscsoportra pedig egy konkrét zarándoklattal/zarándokúttal kapcsolatban válaszoljon.  

Válaszait és közreműködését előre is köszönjük: 

a Janus Pannonius Múzeum Néprajzi Osztályának munkatársai

Janus Pannonius Múzeum Néprajzi Osztály, 7621 Pécs, Rákóczi út 15. 

72/315-629, jpmneprajz@gmail.com

Melyik egyházhoz/felekezethez tartozónak tartja magát? Kérjük adja meg azt is, mióta vallja magát ehhez az egyházhoz tartozónak. 

Amennyiben nem vallja magát egyik egyházhoz tartozónak sem, kérjük adja meg, mely egyházak nézetei állnak Önhöz a legközelebb:

Neme:

Kora (betöltött életév): 

Lakóhely (a település, ahol Ön életvitelszerűen él), foglalkozás, iskolai végzettség:

Amennyiben a témával kapcsolatban fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, kérjük, keressen minket a fenti elérhetőségeinken, vagy adja meg telefonszámát/e-mail címét. Ha nem szeretne kapcsolattartási adatokat megadni, kérjük, lépjen a következő kérdéshez.