Kezdő oldal

Köszöntünk Téged a Fénykörközösség nevében!

Hogy mi az a FÉNYKÖR?

A FÉNYKÖR egy olyan frissen szerveződött környezettudatos közösség, aminek célja, hogy minél szélesebb körben megismertesse a Veletek a megújuló energiákban - ezen belül is elsősorban a napenergiában - rejlő lehetőségeket. Hamarosan formabontó foglakozásokkal, akciókkal, pályázatokkal, rendezvényekkel jelentkezünk, amiken keresztül mindenkinek megmutathatjuk, hogy mennyire egyszerű és kézenfekvő is a napenergia. 

Látogassátok meg honlapunkat, a www.fenykorkozosseg.hu-t, ahol részletesebben is olvashattok a közösségünkről. 

Mi az a NAPRAkvíz?

NAPRAkvíz játékunk kifejezetten a Kalocsai Paprika Fesztivál közönségének szóló családi energetikai vetélkedő, amit 2014. szeptember 20-án 14 órától rendezünk meg a Bor és Pálinka utcában lévő pódiumszínpadon. A játékon azok a 4 fős családi csapatok vehetnek részt, akik előzetesen kitöltik az alábbi regisztrációs kvízünket, és a játékot megelőzően kisorsoljuk családnevüket a Napfényes háztartás című palacsintasütő-shownk keretein belül. Három szerencsés család mérheti össze energiáit az alábbi nyereményekért:

  1. Családi pihetető wellness hétvége, 4 fő részére a mórahalmi Colosseum Hotel vendégeként, félpanziós ellátással és szomszédos Erzsébet fürdő 21 medencéjének korlátlan használatával.
  2. Családi belépő a Napfényfürdő Aquapolis Szegedbe, illetve 2 belépő a fürdőhöz tartozó csendes wellness részlegbe. 
  3. Családi belépő a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumba

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd kipróbálni magad és a családod egy igazán energetizáló vetélkedőben, akkor töltsd ki az alábbi regisztrációs tesztünket! 

1.

Neved

2.

Családnév. Ide azt a családnevet írd, akikkel együtt indultok a NAPRAkvíz vetélkedőn!

3.

Email címed, amin értesíthetünk, ha bejutottál a kvízbe. Kérjük, hogy működő email címet adj meg!

4.

Lakcímed

5.

Mobilszámod. Azt a mobilszámot add meg, amin napközben elérhetünk, hogy értesíthessünk, ha bejutottál a kvizbe!

6.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon és annak aloldalain történő bármely adat megadása egyben hozzájárulás ahhoz, hogy az adatokat az oldal fenntartója a jogszabályok keretein belül kezelje és felhasználja, közvetlen kapcsolattartás céljára, valamint, hogy az adatokat a jogszabálynak megfelelően a Fénykörközösség átadja a Móra-Invest Kft. (NAIH-56948/2012.) és az Accent Hotels (Accent Hotel Solutions Kft., NAIH-57198/2012.) számára további marketing célú felhasználásra.