Kezdő oldal

Szia!

Szeretnéd tudni, mi az, amivel leggyakrabban elrontjuk a kapcsolatainkat?

Szeretnéd tudni, hogy mi miatt lépnek félre leggyakrabban a férfiak és a nők? 

Szeretnéd tudni, mi az, amire legjobban kellene figyelnünk, mert a másik félnek az a legérzékenyebb pontja? 

Igen? Mi is! 

Segíts magadnak és másoknak is azáltal, hogy anonim módon megosztod mindenki javára a te eseteid okait. Tényleg szeretnénk segíteni mindenkinek azáltal, hogy felkutatjuk az okokat, amelyeket elrontunk, amelyekre nem figyelünk és aztán eljő a szomorú vég.

A teszt TELJESEN ANONIM. Mi nem gyűjtünk semmiféle adatot, mert nem ez a lényeg. A lényeg, hogy segíteni tudjunk tanácsokkal mindenkinek egy jobb, boldogabb párkapcsolat létrehozásában és, hogy férfiak és nők megtudják, mi is az, ami miatt félrelép a másik oldal. 

Fontos lenne, hogy ez a teszt mindenkihez eljusson. Kérünk oszd meg a facebook-on valami semleges szöveggel, pl.: "Erre az eredményre kíváncsi lennék..." 

Ha szeretnéd tudni mi lett az eredmény, akkor 

a - a teszt végén - ha akarod, azaz nem kötelező - megadhatod az e-mail címed. Ne félj. Senkinek nem adjuk ki és ha akarod, az eredmény után azonnal és végérvényesen törölheted magad egyetlen kattintással az adatbázisból.

b - a teszt végén találsz egy linket ami a facebook oldalunkra vezet. Ha csatlakozol hozzánk, pár hét és megjelenik a kutatásról szóló cikkünk. 

Kezdhetjük? 

Akkor gyerünk!

Mi a nemed? 

Hány éves vagy?