Kezdő oldal

Kedves Kitöltő!

Krupa – Csizmazia Judit vagyok, az ELTE ötödéves pszichológushallgatója.

A következőkben egy izgalmas tudományos kutatás részese lehet, mely a szakdolgozatom alapját alkotja. A kutatás témavezetője dr. Kiss Paszkál egyetemi docens, az ELTE PPK oktatója.

A kutatásban a nemekről – nemi szerepekről szóló véleményére vagyok kíváncsi, illetve arra, hogy mit gondol a sikeres vezetőkről – vezetésről.

Ennek érdekében a kutatásban néhány Önre jellemző általános adat megadása után egy kérdőívet tölt majd ki a vizsgált témáinkban, mely előre láthatólag 10-15 percet vesz igénybe.

Ha kitöltés közben bármilyen kellemetlenséget tapasztal, következmények nélkül megszakíthatja a kitöltést - ettől függetlenül, ha módja van rá, kérem töltse ki a teljes kérdőívet, mivel nagyon nagy segítség minden egyes kitöltő munkája!

Szigorúan bizalmasan kezelek minden információt, amit a kutatás keretén belül gyűjtök össze. A kutatás során nyert adatokat az Ön által megadott jeligével/kóddal ellátva biztonságos számítógépen őrzöm (ezt a jeligét/kódot nyilván csak Ön ismeri).

A kutatás során személye azonosítására alkalmas adatokat nem kérek, a kért adatokat is kizárólag statisztikai számítások céljából összegzem (ezekből egyetlen résztvevő személyazonossága sem állapítható meg).


Ha érdekesnek találta a kutatást és lehetősége van rá, kérem, ossza meg ismerőseivel is a kutatás linkjét, hogy ők is részt vehessenek benne!

Ha esetleg vannak kérdései, észrevételei a következő email címeken jelentkezhet: cs.judit96@gmail.com, kiss.paszkal@ppk.elte.hu.

A kutatás az ELTE PPK kutatásetikai bizottságának jóváhagyásával zajlik!

Részvételét és segítségét nagyon szépen köszönöm!

A részvétel teljesen önkéntes, így ha egyetért a fentiekkel, kérem, kattintson a megfelelő jelölésre, hogy elkezdődhessen a tesztkitöltés!

Kérem, a következőkben válaszoljon meg néhány önmagára vonatkozó kérdést!

Elsőként kérem adjon meg egy jeligét/kódszámot, amely segítségével az adatait menteni tudjuk!