Fiatalkori káros szenvedélyek egészségkárosító hatàsai - másolat

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Tárkányi Martina, a miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium pedagógiai ágazatának 11. évfolyam tanulójaként, a ME-EFK Egészségtudományi Kar által megrendezésre kerülő, középiskolás tanulók számára meghirdetett Tudományos Diákköri Konferencia kutatómunkájához kérném az Ön segítségét, ezen kérdőív kitöltésekor.

Kutatómunkám témája: Fiatalkori káros szenvedélyek egészségkárosító hatásai.  

A kérdőív kizárólag a TDK kutatómunka részét képezi, melynek kitöltése anonim. A legtöbb kérdés esetében a megfelelő választ X-el kell jelölni, néhány kérdés esetében lehetőséget adok az egyéni nyitott vélemény megfogalmazására. Kérem, amennyiben lehetséges minden kérdésre válaszoljon.

A kérdőív kutatási adatait, a tárolt és számszerűsített eredményeket, kizárólag a TDK kutatómunkánk elkészítéséhez használom fel. A kérdőív során nyújtott válaszokat bizalmasan kezelem, azokat harmadik személynek nem adom ki.  

A kutatást iskolánk tanára, témavezetőm Bóna Tímea tanárnő felügyeli és irányítja. Ha a kérdőív kitöltésében segítségre lenne szüksége, vagy a kérdőívvel kapcsolatosan felmerülő kérdése adódna, forduljon bizalommal témavezető tanáromhoz: Bóna Tímea egészségügyi szaktanárhoz, az alábbi email címen: bona.timea76@gmail.com.  

 

Kérem, hogy a kérdőív kitöltésével segítse kutatómunkámat, minden egyes kitöltés hatalmas segítség számomra!

 

Közreműködését köszönöm:  TárkányiMartina KLEVAI Pedagógiai ágazatának 11.évfolyamos tanulója

       

Adatkezelési hozzájárulás

A kérdőív készítője hozzájárulását kéri a kérdőívben megadandó adatok feldolgozásához.

Adatkezelés