Budapesti taxi

Kérdőívünkben nem gyűjtünk személyes adatokat, azokat a Taxisok Operatív Törzse a fővárosi taxisok érdekvédelme kialakítása céljából használja, elemzi és az összegyűjtött adatokkal és statisztikákkal egészíti ki a hivatalos szervek felé történő megkereséseit, különös tekintettel a járványhelyzet következtében kialakult helyzetre, munka- és bevételcsökkenésre, illetve a lehetséges kompenzálási lehetőségekre.

Semmiféle formában nem jelenik meg a kitöltő semmilyen személyes adata sem nekünk, sem pedig más kitöltők számára. A kitöltött kérdőívek összlétszámát csak mi látjuk, az harmadik fél számára nem nyilvános adat, így a taxisok sem tudják, kik és hányan töltötték ki.

(A személyes adat bármely olyan adat, ismeret, vagy akár adatok összessége, amely egy konkrét, élő természetes személlyel közvetlenül vagy akár közvetve kapcsolatba hozható, beazonosítható, valamint az adatból levonható, az érintett személyre vonatkozó következtetés. Személyes adat például munkavállalónk vagy ügyfelünk neve, címe, születési adatai, igazolványainak száma, végzettségére és képességeire vonatkozó információk, TAJ száma és adóazonosító jele, privát telefonszáma és e-mail címe, arcképmása, hangja, vagy épp kézjegye.)

 


Hozza létre saját kérdőívét →

Az Online Kérdőívek számos területen segíthetnek Önnek:

  • Vásárlói elégedettségének felmérésében
  • Piackutatáshoz, ügyfelei igényeinek felderítésében
  • Személyek, termékek, szolgáltatások értékelésében
  • Regisztrációs vagy jelentkezási űrlapok elkészítésében
  • Szakdolgozat kérdőív elkészítésében
  • Online tesztek és kvízek létrehozásában
  • Bármilyen adat begyűjtésében

Próbálja ki Ön is, hozzon létre látványos kérdőíveket egyszerűen és gyorsan!

Online Kérdőívek Készítése →

Adatkezelés