Logo

Regisztráció: Hazai táplálkozási felmérések legújabb eredményei - Tények, összefüggések az OTÁP és a COSI vizsgálatok tükrében - 2022.11.03.

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet a hazai szakmai szervezetek, népegészségügyi szakemberek és kutatók számára „Hazai táplálkozási felmérések legújabb eredményei — Tények, összefüggések az OTÁP és a COSI vizsgálatok tükrében” címmel online konferenciát szervez. 

A konferencián az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) munkatársai bemutatják az intézet által koordinált és kiértékelt, a magyar felnőttek és a 7 éves magyar gyermekek körében 2019-ben végzett Országos Táplálkozási és Tápláltsági Állapot Vizsgálatok (OTÁP) és a WHO European Childhood Obesity Surveillance Initiatives (COSI) eredményeit. 

A harmadik alkalommal megvalósított, a táplálkozás és a tápláltsági állapot felmérésére irányuló, népegészségügyi szempontból kiemelt jelentőségű vizsgálatokról online platformon számol be az intézet, az 5 évvel ezelőtti OTÁP és a 2 évvel ezelőtti COSI eredményeire is visszatekintve.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a résztvevők maximális létszáma 300 fő. A regisztráció visszaigazolása a regisztráció időpontjának sorrendjében történik. A regisztrált résztvevők számára a konferenciához történő csatlakozás linkjét a konferencia előtti napokban, e-mailben küldi meg az OGYÉI.

Adatkezelés