Zenei nevelés

Kedves Résztvevő! 
Szakdolgozatom elkészítése céljából tudományos vizsgálatot végzek az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán Csecsemő és gyermeknevelő-gondozó szakon, Szőnyiné Mészáros Erzsébet témavezetésével. Azzal, hogy részt vesz a vizsgálatban, nagyban segíti munkámat. 
Kutatásom a zenei neveléssel kapcsolatos a magzati kórtól a bölcsődéskor végéig. Azon édesanyák tapasztalatait szeretném összegyűjteni, akiknek van már gyermekük. A kitöltésben részt vesznek olyan édesanyák, akiknek most újszülött, csecsemő vagy bölcsődés korú a gyermeke/ gyermekei és olyanok is akiknek, már akár iskolás, tini vagy felnőtt.
A kutatás névtelenül zajlik, ezért kérem, még mielőtt elkezdené a kitöltést, gondoljon ki egy jeligét, amelyet majd használ! Ez fontos, mert ennek segítségével névtelenek maradhatnak a kutatásban. Így például ha a választott jeligéje "Kati", akkor az azonosító neve a kutatásban "Kati" lesz. A rendszer autómatikusan elküldi nekem a kitöltött kérdőívet! Ha úgy érzékeli valamiért a gép nem küldte el, akkor legyen szíves küldje el a sz.kati91@gmail.com címre. Egyetlen személyes adatát, e-mail címét csak és kizárólag a kutatással kapcsolatos kommunikációra használom fel, ahhoz semmilyen harmadik fél hozzá nem jut, illetve az email cím semmilyen módon nem kerül kapcsolatba válaszaival!
A kitöltés során olyan kérdésekkel is találkozhat majd, amelyek elgondolkodtatják, de ebben az esetben is kérem, hogy jelölje meg valamelyik válasz lehetőséget vagy írjon az egyéb mezőbe.
Csak a legkésőbb április 02-ig visszaküldött kérdőívek kiértékelésére, felhasználására nyílik lehetőség, ezért kérem, amennyiben tehetik, minél hamarabb juttassák vissza a kitöltött fájlt!

Segítségét előre is nagyon szépen köszönöm! :)

Somogyiné Szabó Katalin

Adatkezelés