Népegészségügyi szempontból kiemelt betegségek szűrése - online kérdőív

Kedves Résztvevő!

A Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Menedzserképző Központ végzős hallgatójaként célom, hogy egy projektmunka keretén belül, különböző megelőzhető, vagy időben észlelhető betegségek szűrési lehetőségeit, igényeit, tájékozottságát mérjük fel ezen kérdőívvel.  

A kutatás főként Udvarhelyszéki lakosok számára releváns, bármilyen területről, de nem zárja ki a többi régióból kitöltött személyeket sem. A kérdőív kitöltése megközelítően 4 perc és nem gyűjt be semmilyen személyes adatot.  

Kitöltésével elfogadja és beleegyezik az alábbiakban leírtakkal:

Az alábbiakban részletezzük azt a tájékoztatót és beleegyező nyilatkozatot, amelyet Önnek előzetesen meg kell kapnia, mielőtt részt vesz a kutatásban.

Kutatás célja és menete:

  • A kutatás célja: A Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Menedzserképző Központ által végzett projektmunka keretén belül azonosítani kívánjuk a megelőzhető vagy időben észlelhető betegségek szűrési lehetőségeit, valamint felmérni az ezek iránti igényeket és a tájékozottságot.
  • Várható időtartam: A kutatás várhatóan rövid időtartamú (1 év), és az kérdőív kitöltése körülbelül 4 percet vesz igénybe.
  • Bevonni kívánt személyek: A kutatás főként Udvarhelyszéki lakosokat céloz meg, de más területekről is szívesen fogadjuk a kitöltéseket.

Vizsgálati személy feladatai:

  • A résztvevőktől csupán a kérdőív kitöltését kérjük, amely körülbelül 4 percet vesz igénybe.

Előre látható kockázatok és előnyök:

  • Előre látható kockázatok: A kitöltés során semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk be, így a résztvevők személyes adatai védettek maradnak.
  • Előnyök: A kutatás eredményei hozzájárulhatnak az egészségügyi szűrési lehetőségek javításához és az egészségmegőrzéshez.

Beleegyezési feltételek:

  • A résztvevő tudomásul veszi, hogy a kutatásban való részvétel önkéntes és befolyásolástól mentes.
  • A beleegyezés bármikor, akár szóban, akár írásban, indokolás nélkül visszavonható, és ebből semmilyen hátrány nem származik a résztvevőnek.

Részvevői adatok kezelése:

  • A résztvevő adatainak kezelése és az azokhoz való hozzáférés szigorúan az adatvédelmi szabályoknak megfelelően történik.

Vizsgálatért felelős személy(ek):

  • A kutatásért felelős személy: Tubák Nimród, Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Menedzserképző Központ végzős hallgatója.

Köszönjük, hogy részt vesz a kutatásban! Amennyiben bármilyen további kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba a kutatásért felelős személlyel.

Üdvözlettel,

Dr. Tubák Nimród PhD
Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Menedzserképző Központ

Adatkezelés