Kiégés a segítő foglalkozású emberek-, az egészségügyi dolgozók körében

Üdvözlöm!

Pásztor Anna vagyok a szegedi Gál Ferenc Főiskola, Társadalomtudományi és Szociális Képzési Karon, Pasztorális tanácsadás és Szervezetfejlesztés Msc szakon végzős hallgató. 

Szakdolgozatom elkészítéséhez szeretnék kérni segítséget, amelynek témája az egészségügyi dolgozók kiégésével kapcsolatos. 

Szakdolgozatom  címe: Kiégés a segítő foglalkozású emberek-, az egészségügyi dolgozók körében 

Dolgozatomban azt szeretném bemutatni, hogy a segítő szolgálatokat ellátók közül, különös tekintettel az egészségügyben tevékenykedőknél, milyen mértékben van jelen a kiégés-szindróma. Melyek azok a tényezők, amelyek nagyban hozzájárulnak a burnout kialakulásához, illetve be szeretném mutatni azokat a lehetőségeket, amelyekkel elkerülhető, vagy nagy mértékben csökkenthető a munkahelyi kiégés.

Az alábbi kérdőív kitöltése nagy segítséget jelentene a szakdolgozatom elkészÍtésében, amelynek kitöltése csupán pár percet vesz igénybe. A kérdőív végén a kitöltő önmaga mérheti fel állapotát a munkahelyi kiégéssel kapcsolatosan, amennyiben önámítás nélküli, reális válaszokat ad az alábbi kérdésekre.

 A kérdőív anonim, személyes adatokat nem tartalmaz a kitöltő nemén, életkorán, a szakmában eltöltött időn, és a szakmai előmenetelén kívül.

Köszönöm a segítségét!

------------------------------------------------

kérdőív: Petróczi E.: Amit a hallgatóknak tudni illik a: kiégésről, SZEK-Juhász Gyula Felsőoktatási Kiadó, Szeged, 2007. 45-46. p.

Adatkezelés