Felhívás Pomáz Közművelődési Díj elnyerésére

FELHÍVÁS

Pomáz Közművelődéséért Díj adományozására

Pomáz Város Önkormányzatának a városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 30/2004.(IX.08.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: rendelet) 4. § (3) bekezdése az alábbiakban fogalmazza meg a Pomáz Közművelődéséért Díj adományozásának feltételeit:

 „Pomáz Közművelődéséért Díj: Adományozható évente azoknak a személyeknek és közösségeknek (művészeknek, civil szervezeteknek, vállalkozóknak, közművelődésben dolgozóknak…), akik kiemelkedő eredményt értek el a közművelődésben, különös figyelemmel a gyermek – és ifjúsági korosztály művelődésére, valamint példaként állnak emberi és közösségi magatartásukkal, egyéniségükkel a város lakói előtt.”

A javaslatokat rövid szöveges indoklással kérjük benyújtani (a veszélyhelyzetre való tekintettel online formátumban) Pomáz Város honlapján található „Pomáz Közművelődéséért Díj 2021. pályázat” fülre kattintva. A javaslataikat legkésőbb 2021. június 11. napján 12 óráig küldhetik el.

 A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésének felhatalmazása alapján veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja, a Pomáz Közművelődéséért Díj 2021 pályázat tekintetében Leidinger István polgármester 2021. június 15. napjáig dönt a díj odaítéléséről.

 A díj átadására idén is ünnepélyes keretek között 2021. augusztus 20. napján kerül sor.

 Pomáz, 2021. április 29.

 

Pomáz Város Önkormányzata

Adatkezelés