Cégeknek

Ebben a rendszerben minden eszközt megtalál ami egy belső felméréséhez, közvéleménykutatásához, bármi nemű adatbegyűjtéshez szükséges lehet. Rengeteg kis-, közép- és nagyvállalat használja folyamatos konstrukcióban a rendszert. Az elmúlt években sikerült funkcionalitásunkat a legextrémebb igényekhez csiszolnunk, azonban továbbra sem zárkózunk el az új fejlesztési igényektől, főleg, ha ezzel megkönnyíthetjük munkáját. Nagy hangsúlyt fektetünk az adatok biztonságos kezelésére.
Bátran kijelenthetjük, hogy jelenleg ez a rendszer a legdinamikusabban fejlődő, legszínvonalasabb, legjobb ár/érték arányú, magyar nyelvű online kérdőív készítő szolgáltatás!

Funkciók leírása

Amit csak nálunk kap meg:

Kiemelkedő ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati vonalunk a nap bármely percében elérhető, a telefont egy minden téren kompetens személy veszi fel, aki mindent megtesz az Ön problémája megoldásának érdekében.

Kérdőívezési tapasztalat

Oldalunk már több mint 5 éve csiszolódik a felhasználóink igényei és problémái alapján. Engedje meg, hogy segítsünk, ne fusson felesleges köröket.

Nyúlékonyság

Statisztikáink azt mutatják, hogy az emberek nagy többsége kérdőívek kitöltésére általában este szeret időt szánni, és egyre nagyobb százalékban mobil vagy tábla eszközről. Pontosan ezen okból az oldalunkon elkészített kérdőívek kényelmesen kitölthetők bármely eszközről, bármilyen képernyőméreten.

Statisztikák

A rendszer a nagy komplexitású adatokat is egyszerű, áttekinthető formában tálalja Ön elé. Inteligens szűrőrendszert biztosít, továbbá gyönyörű, interaktív grafikonokkal segíti a jobb adatelemzést.

Exportálás

Az összes rendszer által begyűjtött adatot és minden járulákos információt többféle módon is letölthető: különféle Excel, SPSS kompatibilis fájlok, Word, PDF. A diagramok hozzáadhatók a riport fájlokhoz vagy önállóan is letölthetőek.

Letisztultság

Mindezt a rengeteg funkcionalitást egy kényelmes, letisztult, mobilbarát felület olvassza egy nagy egésszé Önnek.

Próbálja ki ingyen!