Diákoknak

Ha ezt olvasod, akkor valószínű, hogy a tanulmányaid végéhez közelítesz és épp diplomamunkádat vagy szakdolgozatodat készíted. Gratulálunk! :) Azonban nem kis feladat áll még előtted. Ez a rendszer azért jött létre, hogy megkönnyítse munkádat.
Hála a segítőkész diákseregnek, sikerült úgy kialakítani a rendszert, hogy az egyetemek által igényelt dolgokat könnydén ki tudja szolgálni. Ilyenek például az SPSS kompatibilis excel fájlok, a kérdőív PDF-es változata, a statisztikák PDF-es és Word-ös változata, a választékos diagramok és Excel-es adatfájlok, melyeket könnyedén becsatolhatsz diplomamunkádhoz.
Bátran kijelenthetjük, hogy jelenleg ez a rendszer a legdinamikusabban fejlődő, legbővebb funkcionalitású, magyar nyelvű online kérdőív készítő szolgáltatás!

Funkciók leírása

Amit csak nálunk kapsz meg:

Kiemelkedő ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati vonalunk a nap bármely percében elérhető, a telefont egy minden téren kompetens személy veszi fel, aki mindent megtesz a problémád megoldásának érdekében.

Kérdőívezési tapasztalat

Oldalunk már több mint 5 éve csiszolódik a felhasználóink igényei és problémái alapján. Diákok seregének segítettünk diplomamunkájuk/szakdolgozatuk lebonyolításában, hidd el, hallottunk már minden problémádról!

Nyúlékonyság

Statisztikáink azt mutatják, hogy az emberek nagy többsége kérdőívek kitöltésére általában este szeret időt szánni, és egyre nagyobb százalékban mobil vagy tábla eszközről. Pontosan ezen okból az oldalunkon elkészített kérdőívek kényelmesen kitölthetők bármely eszközről, bármilyen képernyőméreten.

Statisztikák

A rendszer a nagy komplexitású adatokat is egyszerű, áttekinthető formában tálalja eléd. Inteligens szűrőrendszert biztosít, továbbá gyönyörű, interaktív grafikonokkat tudsz készíteni, melyeket teljes mértékig testre is tudsz szabni.

Exportálás

Az összes rendszer által begyűjtött adatot és minden járulákos információt többféle módon is letöltheted: különféle Excel, SPSS kompatibilis fájlok, Word, PDF. A diagramok hozzáadhatók a riport fájlokhoz vagy önállóan is letölthetőek.

Letisztultság

Mindezt a rengeteg funkcionalitást egy kényelmes, letisztult, mobilbarát felület olvassza neked egy nagy egésszé. Tényleg pofon egyszerű a használata!

Próbáld ki ingyen!