Menü ☰

Online Vizsgáztató Rendszer

Először is szeretettel köszöntjük az oldalon. Elsősorban diákoknak szolgáltatunk, ezért mérhetetlenül hálásak lennénk, ha ezen rendszer lehetőségeit továbbítaná diákjai felé. Nagyon szépen köszönjük!

Gondoltunk azonban Önökre, Tanárokra is. Elkészítettük az online vizsgáztatásra alkalmas eszköztárainkat. Kérjük mielőtt azonnal elítélné, ne tegye és legyen nyitott, ígérjük csak nyerhet vele. Ismerjük a diákság mindenre elszántságát, ha arról van szó, hogy tanulás nélkül menjen át egy vizsgán, mivel mi is átéltük ezt a korszakot.

A rendszert ennek fényében olyan védekező mechanizmusokkal láttuk el, amelyek meggátolják a csalásokat. Alkalmas távoli vizsgáztatásra, tesztek otthoni kitöltésére, ezeknél azonban nem 100% -os az alany személye. Ha azonban rendelkezik egy olyan teremmel, ahol az egyszerre vizsgáztatni kívánt személyek számának megfelelő számítógép található, akkor ki merjük jelenteni, hogy ugyanolyan biztonsággal vizsgáztathat online, mint a hagyományos papír alapú módszerrel.

A továbbiakban már csak az előnyök hosszú sorát ecsetelhetnénk, de ezt majd megtapasztalja személyesen. Hadd említsünk néhányat:

Bátran kijelenthetjük, hogy jelenleg ez a rendszer a legdinamikusabban fejlődő, legszínvonalasabb funkcionalitású, magyar nyelvű online vizsgáztató rendszer!

Ha szeretne pár nap ingyenes kipróbálási lehetőséget kapni, kérjük jelezze!